Normann Copenhagen introducerer tre nye, unikke farver til Porta-serien

17. oktober 2024
Normann Copenhagen introducerer tre nye, unikke farver til Porta-serien
Normann Copenhagen fortsætter med at forny sig inden for moderne belysning og udvider nu deres populære Porta-serie med tre nye farver, herunder rød, brun og grøn. Disse elegante farver tilføjer et friskt pust til den allerede stilfulde og funktionelle kollektion af portable lamper, der er designet til at passe ind i ethvert hjem.

Porta-lampen fra Normann Copenhagen er kendt for sin enkle, men sofistikerede opbygning. Den består af en skærm, der hviler på en robust, cylinderformet base lavet af ABS-plastik, og en hvid akryldiffuser, som sikrer en behagelig og jævn belysning. Den er designet med en silikonebundring, der sikrer, at lampen står stabilt på enhver overflade, hvilket gør den særligt fleksibel og alsidig.

Med de tre nye farver giver Normann Copenhagen dig mulighed for at tilføje et personligt præg til din boligindretning. Den nye røde nuance kan fungere som en farverig accent i et minimalistisk rum og give en følelse af varme og energi. Den brune farve kan integreres perfekt i et mere naturligt og jordnært miljø, hvor den tilføjer dybde og ro. Den grønne udgave giver et frisk pust, der passer smukt ind i både moderne og klassiske indretninger, og skaber en beroligende atmosfære, uanset hvor du vælger at placere den.

Porta-lampen er ikke blot en smuk designdetalje; dens portable funktionalitet betyder, at den nemt kan flyttes rundt og bruges i forskellige rum, alt efter behov. Du kan for eksempel bruge den som natlampe ved sengen, tage den med ud i haven på sommeraftener eller placere den på reolen i stuen for at skabe en hyggelig stemning. Dens ledningsfri design gør det let at flytte den fra rum til rum, og med dens op til 20 timers batteritid kan du være sikker på, at den lyser i timevis, uanset hvor du anvender den.

Med Normanns nye farveudvalg kan du nu skræddersy Porta-lampen, så den passer perfekt til din stil og dit hjem. Uanset om du er til de varme nuancer af rød og brun eller foretrækker den køligere, forfriskende grønne, vil Porta-lampen fra Normann Copenhagen tilføje både funktionalitet og æstetik til din boligindretning.

Se de nye og eksisterende Porta portable bordlamper fra Normann Copenhagen her