FLOS STORIES: Philippe Starck præsenterer La Plus Belle – det perfekte spejl til moderne belysning

21. oktober 2024
FLOS STORIES: Philippe Starck præsenterer La Plus Belle – det perfekte spejl til moderne belysning
Den ikoniske designer Philippe Starck har endnu engang fornyet spejldesign med sin seneste kreation, La Plus Belle. Dette innovative spejl er designet til at levere optimal belysning og er udviklet med avanceret teknologi og æstetisk finesse. Spejlet blev præsenteret som en del af den genåbnede Flagship Store, designet af Calvi Brambilla, hvor installationen fejrede lanceringen af Starcks nye serie af belysningsspejle.

La Plus Belle er designet til at give det bedst mulige lys. De specielle LED'er, der er skjult under en optisk silikonediffuser, er nøje placeret for at sikre en jævn og ensartet lysfordeling. Med et enestående farvegengivelsesindeks (CRI) på 95 og en stabil rødfarveindikator (R9>90) tilbyder spejlet en lysoplevelse af højeste kvalitet. Lyset er ikke blot kraftigt, men også blødt og behageligt (2700K), hvilket kan justeres via en lysdæmper, der er integreret i spejlet.

Spejlets ramme er fremstillet af en specialudviklet aluminiumlegering, som sikrer en høj kvalitet i anodiserede farver. La Plus Belle fås i flere elegante finish, herunder børstet guld og kobber samt poleret bronze og naturlig aluminium. Disse raffinerede finish giver spejlet et luksuriøst udtryk, der vil passe ind i enhver moderne indretning.

La Plus Belle er ikke blot æstetisk tiltalende, men også praktisk. Spejlet kan desuden nemt hænges op som et billede takket være dens innovativ vægmonteringsløsning, hvor en magnetisk fastgørelse i bunden sikrer, at spejlet forbliver stabilt og sikkert på væggen.

Med sin perfekte kombination af teknologi og design er La Plus Belle mere end et spejl – det er en belysningsoplevelse, der forfiner ethvert rum.

Køb La Plus Belle spejlet fra Flos her

Oprindelig tekst af Flos i FLOS STORIES.