Tala udgiver den nye pendel Bower i tre farver

14. oktober 2024
Tala udgiver den nye pendel Bower i tre farver
Det Londonbaserede brand Tala har netop lanceret deres nye pendelserie, Bower, som kommer i tre forskellige størrelser og farver. Denne debutserie kombinerer håndspundne stålskærme fra Yorkshire, UK, med anodiserede aluminiumspendler, hvilket skaber et modulært system med utallige displaymuligheder.

Bower-serien består af tre unikke skærme, hver med deres eget karakteristiske design og lysfordeling. Bower C220 skærmen er en kompakt kegleform, kendt for sin slanke profil og høje hældning, som giver en mere direkte lysstråle. Denne lampe kommer med en Sphere III pære, der sikrer optimal belysning.

Bower C360 skærmen har en klassisk coolie-form, der skaber et dristigt og iøjnefaldende udtryk, samtidig med at den leverer en jævn lysfordeling. Denne lampe kommer med en Sphere IV pære, som bidrager til den ensartede belysning.

Endelig er Bower C600 skærmen en markant armatur med en dramatisk lav hældning og bred diameter, der tillader en bred lysfordeling nedenunder. Denne lampe kommer med en Oval II pære, som sikrer en bred og behagelig belysning.

Med Bower-serien har Tala formået at skabe en alsidig og stilfuld belysningsløsning, der passer til enhver indretning. Uanset om du ønsker en kompakt og direkte belysning, en jævn og dristig lysfordeling, eller en bred og markant belysning, har Bower-serien noget at tilbyde.

Gå ikke glip af muligheden for at opleve denne fantastiske pendelserie fra Tala. Følg linket nedenfor og se mere fra brandet og find den perfekte Bower-pendel til dit hjem.

Find din favorit  Bower pendel her!