Nyt produkt fra Pholc: Velkommen til Donna 15 i syv fine farver

10. oktober 2024
Nyt produkt fra Pholc: Velkommen til Donna 15 i syv fine farver
Er du på udkig efter en væglampe, der kombinerer svensk kvalitet med elegant design? Så er Donna 15 fra Pholc det perfekte valg for dig. Designet af de talentfulde Nina Jobs og Stina Sandwall i 2022, er denne væglampe en sand perle inden for moderne belysning. Donna 15 er ikke bare en lampe; det er et kunstværk, der bringer både funktionalitet og æstetik ind i dit hjem.

Donna 15 er inspireret af plisserede stoffer, men er formet i aluminium, hvilket giver den en unik og sofistikeret fremtoning. Denne væglampe er både diskret og iøjnefaldende på samme tid. Den formår at blende ind i enhver indretning, samtidig med at den står ud som et markant designelement. Uanset om du placerer den alene eller i en gruppe, vil Donna 15 altid tiltrække opmærksomhed.

Med syv forskellige farver at vælge imellem, kan du nemt finde en Donna 15, der passer perfekt til din stil og dit hjem. Farveudvalget gør det muligt at skabe en sammenhængende og harmonisk indretning, uanset om du foretrækker neutrale toner eller mere dristige farver. Denne alsidighed gør Donna 15 til en tidløs investering, der vil pryde dine vægge i mange år fremover.

Pholc er kendt for deres høje kvalitet og innovative design, og Donna 15 er ingen undtagelse. Denne væglampe er et bevis på, at svensk design stadig er i verdensklasse. Med sin kombination af materialer og form, er Donna 15 en lampe, der både er moderne og klassisk på samme tid.

Er du klar til at opgradere din belysning med en væglampe, der er både smuk og funktionel? Så er det tid til at byde Donna 15 velkommen ind i dit hjem.

Se de nye Donna 15 væglamper her!