Pendlen med de tre cirkler: SLV overrasker igen

7. oktober 2024
Pendlen med de tre cirkler: SLV overrasker igen
Er du på udkig efter en pendel lampe, der kombinerer tysk design med enestående funktionalitet? Så er den nye ONE FLAT pendel fra SLV noget for dig. Denne loftpendel er en del af den populære SLV lysfamilie og imponerer med sit unikke design bestående af tre flade lysringe. Disse tre lag skaber en lysekronelignende effekt, der både er elegant og moderne.

ONE FLAT pendlen er udstyret med premium LED'er, der sikrer en DALI-dæmpbar og justerbar farvetemperatur på 2700/3000K. Med en farvegengivelsesindeks (CRI) på over 90, leverer denne pendel et farveneutralt lys, der er ideelt til både oplyste stuer og kommercielle områder. Med en levetid på hele 50.000 timer kan du være sikker på, at denne lampe vil lyse op i dit hjem eller din virksomhed i mange år fremover.

Det tyske design skinner igennem i hver eneste detalje af ONE FLAT pendlen. De tre flade lysringe er ikke kun æstetisk tiltalende, men også funktionelle, da de sikrer en jævn og behagelig belysning. Uanset om du placerer denne pendel i din stue, over spisebordet eller i et kommercielt miljø, vil den tilføje et strejf af elegance og modernitet.

SLV har igen formået at skabe en pendel, der ikke kun er en lyskilde, men også et designobjekt. ONE FLAT pendlen er perfekt til dem, der ønsker at kombinere stil og funktionalitet i deres belysningsløsninger. Gå ikke glip af muligheden for at opleve denne fantastiske pendel lampe, der med garanti vil overgå dine forventninger.

Oplev de tre nye One Flat pendler fra SLV her!