FIRE NYE FARVER TIL PENDLEN CARAVAGGIO FRA FRITZ HANSEN

19. september 2024
FIRE NYE FARVER TIL PENDLEN CARAVAGGIO FRA FRITZ HANSEN
Er du på udkig efter en pendel lampe, der kombinerer dansk kvalitet og tidløst design? Så er der gode nyheder til dig. Fritz Hansen har netop lanceret fire nye farver til den ikoniske Caravaggio™ pendel, designet af den anerkendte danske designer Cecilie Manz. De nye farver – Mat Warm Grå, Mat Dusty Grøn, Mat Patina Grøn og Mat Rusty Rød – tilføjer et friskt og moderne udtryk til den allerede populære lampe.

Caravaggio™ lamperne har opnået status som et vaskeægte designikon. Cecilie Manz har formået at opdatere en tidløs silhuet med et moderne twist, der gør lamperne velegnede til både arbejds- og spisepladsen. Den buede skærm på P2-modellen slipper forsigtigt lyset udad, hvilket skaber en behagelig og funktionel belysning i ethvert rum.

De nye farver giver dig mulighed for at tilpasse din indretning endnu mere præcist. Mat Warm Grå tilføjer en subtil elegance, mens Mat Dusty Grøn bringer en rolig og naturlig følelse ind i rummet. Mat Patina Grøn giver et strejf af vintage charme, og Mat Rusty Rød tilføjer en varm og rustik atmosfære. Uanset hvilken farve du vælger, kan du være sikker på, at du får en pendel lampe af højeste kvalitet, der er designet til at holde i mange år.

Fritz Hansen er kendt for deres kompromisløse tilgang til kvalitet og design, og Caravaggio™ pendlerne er ingen undtagelse. Med disse nye farver kan du nu få en lampe, der ikke kun opfylder dine belysningsbehov, men også fungerer som et stilfuldt designelement i dit hjem.

Er du klar til at opgradere din belysning med en af de nye Caravaggio™ pendler fra Fritz Hansen?

Se de nye, spændende farver og resten af Caravaggio serien her!