KLASSISK DANSK DESIGN FRA VERPAN – MOON KOMMER NU I OPAL

16. september 2024
KLASSISK DANSK DESIGN FRA VERPAN – MOON KOMMER NU I OPAL
Verner Panton, en af Danmarks mest ikoniske designere, har skabt mange tidløse værker, men få er så elskede som hans Moon pendel lampe. Designet i 1960, repræsenterer Moon en af Pantons tidligste og mest markante belysningsdesigns. Denne klassiske pendel er kendetegnet ved sin fan-lignende struktur med ti ringformede lameller, der er perfekt placeret for at give et blødt, omgivende og blændfrit lys. Lamellerne reflekterer og filtrerer lyset, hvilket gør, at pendlen ændrer udseende afhængigt af den vinkel, du ser den fra.

Nu er Verpan stolt af at kunne relancere Moon pendlen i en ny opal version. Den nye udgave i gennemsigtigt hvidt akryl giver lampen en varm, blid og poetisk glød. Dette tilføjer en ny dimension til et allerede elsket design og giver det en moderne opdatering, der passer perfekt ind i nutidens interiørtrends. Den opale finish skaber en behagelig atmosfære og gør Moon pendlen til et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af klassisk dansk design til deres hjem.

Verner Panton var kendt for sin innovative tilgang til design og hans evne til at skabe funktionelle kunstværker. Moon pendlen er ingen undtagelse. Dens unikke design og evne til at skabe en stemningsfuld belysning gør den til et must-have for designentusiaster og dem, der sætter pris på kvalitetsbelysning. Med relanceringen af Moon i opal, har Verpan endnu engang bevist, hvorfor de er førende inden for dansk design.

Hvis du er på udkig efter en pendel lampe, der kombinerer æstetik og funktionalitet, er Verpan Moon i opal det perfekte valg. Denne lampe vil ikke kun lyse dit hjem op, men også tilføje en tidløs elegance, der vil imponere enhver gæst.

Se den nye Moon lampe fra Verpan her