FLOS STORIES: Kelvin LED-familien – innovation og design i perfekt harmoni

23. september 2024
FLOS STORIES: Kelvin LED-familien – innovation og design i perfekt harmoni
Den ikoniske Kelvin LED-familie, designet af Antonio Citterio i samarbejde med Flos, byder på en imponerende række teknologiske fremskridt inden for belysning. Med både bord- og gulvlamper formår Kelvin-serien at kombinere moderne æstetik med avanceret LED-teknologi i en elegant og funktionel form.

En af de mest bemærkelsesværdige opdateringer i Kelvin Edge-lamperne er brugen af den banebrydende LED Edge Lighting-teknologi. Denne innovation har gjort det muligt at reducere lampens hoved betydeligt, eliminere kablet mellem lampearmen og hovedet samt forbedre rotationsleddet. Samtidig er tværsnittet af den slanke arm blevet optimeret for et mere strømlinet design.

På lampehovedets overflade er der integreret en Soft Touch-sensor, der tillader dig at justere både lysstyrken og farvetemperaturen efter behov – alt sammen med en naturlig og intuitiv bevægelse. Denne brugervenlighed gør Kelvin-lamperne særligt tilpasselige til forskellige arbejds- og boligmiljøer, hvor præcis belysning er vigtig.

Kelvin Edge-lamperne udmærker sig også ved at tilbyde en jævn lysfordeling uden dobbelt skygge, hvilket skaber et rent og klart lysbillede. Den avancerede teknologi sikrer ikke kun optimal lysintensitet, men også maksimal visuel komfort for brugeren.

En anden unik funktion ved Kelvin LED er dens miljøvenlige tilstande. Ved at trykke på den optiske ON/OFF-knap på lampehovedet skifter lampen fra en personlig tilstand, hvor lysstyrken kan justeres manuelt (orange), til en automatisk, energibesparende tilstand (grøn). I denne grønne tilstand justerer lampen automatisk lysstyrken baseret på mængden af omgivende lys, hvilket reducerer energiforbruget markant.

Med sin innovative teknologi og tidløse design er Kelvin LED-familien en moderne belysningsløsning, der sætter standarden for fremtidens lamper.

Se hele Kelvin LED serien fra Flos her

Oprindelig tekst af FLOS i FLOS STORIES