BALL GLASS PENDLEN FRA FRANDSEN – DANSK DESIGN I GLAS & FEM FANTASTISKE FARVER

2. september 2024
BALL GLASS PENDLEN FRA FRANDSEN – DANSK DESIGN I GLAS & FEM FANTASTISKE FARVER
Er du på udkig efter en lampe, der kombinerer tidløst design med moderne elegance? Så er den nye Ball Glass pendel fra det danske brand Frandsen lige noget for dig. Denne ikoniske lampe, designet af Benny Frandsen i 1968, er nu tilgængelig i udsøgt glas og kommer i fem enestående farver samt to forskellige størrelser i opal hvid nuancen.

Ball lampen er en ægte klassiker inden for dansk design og har gennem årene bevaret sin popularitet ved konstant at tilpasse sig tidens trends. Med sin legende form og rene linjer er Ball serien både alsidig og stilfuld, hvilket gør den perfekt til både private hjem og større projekter.

Den nye Ball Glass pendel bringer et friskt pust til den allerede elskede Ball kollektion og tilbyder en moderne twist med sine glasvarianter. De fem farver – som spænder fra klassiske nuancer til mere dristige valg – giver dig mulighed for at finde den perfekte lampe, der passer til din indretning.

Frandsen har altid været synonym med dansk kvalitet, og Ball Glass pendlen er ingen undtagelse. Hver lampe er omhyggeligt fremstillet for at sikre, at du får et produkt, der ikke kun er smukt, men også holdbart. Benny Frandsens designfilosofi skinner igennem i hver eneste detalje, hvilket gør Ball lampen til et tidløst valg, der vil pryde dit hjem i mange år fremover.

Uanset om din nye pendel skal hænge over køkkenbordet eller bruges som et statement i stuen, vil Ball Glass pendlen tilføje et strejf af elegance og tidløst dansk design til dit hjem.

Gå ikke glip af chancen for at eje en del af dansk designhistorie.

Se de nye Ball Glass pendler og hele den ikoniske Ball serie fra Frandsen her