Louis Poulsen Limited Edition – PH 2/1 Bordlampe Dusty Terracotta

9. september 2024
Louis Poulsen Limited Edition – PH 2/1 Bordlampe Dusty Terracotta
Louis Poulsen kan stolt præsentere deres nyeste Limited Edition: PH 2/1 Bordlampen i Dusty Terracotta. Dette tidløse værk er ikke blot en hyldest til Poul Henningsens enestående lysdesign, men også et kunstværk i sig selv, og fra d. 1. oktober til d. 31. december 2024 får du en unik mulighed for at tilføje dette stykke dansk designhistorie til dit hjem.

Denne eksklusive bordlampe er skabt med omhyggeligt håndværk og æstetisk finesse. Henningsens geniale arbejde med at forme lys kommer til live i de fire-lags mundblæste glasskærme, der smukt fanger og reflekterer lyset på en måde, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Glasskærmenes Dusty Terracotta farve fremhæver lampens organiske form og giver den et moderne, men alligevel tidløst udtryk.

Hvert eneste stykke glas er individuelt fremstillet ved hjælp af traditionelle glasblæsningsteknikker. Dette betyder, at ingen to lamper er helt ens – hver skærm er unik med små variationer i farve, vægt og struktur. Disse små forskelle, herunder tilstedeværelsen af små luftbobler, vidner om det omhyggelige håndværk, der ligger bag hver lampe.

Lampens stel er udført i messing, som gennem en nøje kontrolleret ældningsproces har fået en mørk, raffineret overflade. For at bevare denne unikke finish er stellet lakeret, hvilket sikrer, at lampens æstetiske udtryk forbliver uændret gennem tiden.

Som en sidste udsøgt detalje er også denne Limited Edition graveret med Poul Henningsens signatur, hvilket gør hver lampe til en personlig hyldest til en af Danmarks mest indflydelsesrige designere. Denne Limited Edition er kun tilgængelig i en begrænset periode, hvilket gør, at du har en sjælden mulighed for at eje et stykke tidløst designarv. Så pryd dit hjem med et eksklusivt dansk designikon i udsøgt håndværk, som aldrig går af mode!

Se den nye eksklusive Limited Edition PH 2/1 bordlampe Dusty Terracotta fra Louis Poulsen her