FLOS STORIES: Copycat bordlampen fra Flos og Michael Anastassiades

26. august 2024
FLOS STORIES: Copycat bordlampen fra Flos og Michael Anastassiades
Flos har igen formået at forene kunst og funktionalitet med deres nyeste mesterværk, Copycat bordlampen, designet af den anerkendte designer Michael Anastassiades. Denne unikke lampe består af to sfærer, der blot berører hinanden, hvilket skaber en delikat og poetisk balance. Den elegante konstruktion er ikke blot en fryd for øjet, men også et teknisk vidunder.

Anastassiades beskriver selv lampen som:

“To sfærer, der blot rører hinanden. Den ene lille, i et værdifuldt materiale, placeret under ‘skyggen’ af den store, i oplyst glas.”

Dette koncept er ikke blot en æstetisk beslutning, men en omhyggeligt gennemtænkt designløsning, hvor den mindre sfære i 24K guld finish skjuler en LED-kilde. Denne LED-kilde udsender en lysstråle ind i glaskuglen, hvilket resulterer i en jævn og blød belysning, der spreder sig harmonisk i rummet.

Copycat bordlampen udstråler luksus og raffinement med sin finish i 24K guld, som tilføjer et strejf af eksklusivitet til ethvert hjem. Det gyldne materiale giver ikke kun lampen et fornemt udseende, men bidrager også til dens overordnede æstetiske harmoni.

Flos har med Copycat endnu engang bekræftet deres position som en frontløber inden for innovativ og moderne belysning. Lampens simple, men alligevel sofistikerede design, gør den til et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og moderne kunst til deres boligindretning.

Copycat bordlampen er ikke kun en lyskilde, men et kunstværk, der symboliserer balance og skønhed. Med Michael Anastassiades' geniale design og Flos' dedikation til kvalitet og innovation, er denne lampe et must-have for designentusiaster og æstetikere verden over.

Find Copycat bordlampen fra Flos her

Oprindelig tekst af FLOS i FLOS STORIES