Den stilrene Cale-lampe fra DybergLarsen kommer nu som portable

22. august 2024
Den stilrene Cale-lampe fra DybergLarsen kommer nu som portable
Den æstetiske lampekollektion Cale finder en plads i alle moderne hjem. Serien er kendetegnet ved et stilrent design med et neutralt, monokromt farveskema og en karakteristisk asymmetri, der præger skærmens udformning. Nu er en ny bordlampe blevet føjet til samlingen, denne gang i et trådløst design, der byder på hidtil usete muligheder. I lighed med de øvrige lamper i Cale-kollektionen har Cale Rechargeable Bordlampe et enkelt design med en sort, ensfarvet overflade og en kegleformet lampeskærm med en asymmetrisk profil, der matcher stellets skrå position. I modsætning til de andre Cale-lamper er denne model imidlertid udstyret med et batteri, der leverer strøm til lampens indbyggede LED-modul, og som kan lades op via et USB-kabel (medfølger i leveringen). Dermed har man mulighed for at transportere lampen og have glæde af dens praktiske belysning og flotte design i flere rum ad gangen.

Den indbyggede LED-lyskilde har en effektiv energiomsætning og kan derfor levere lys til mange timer mellem hver opladning. Lyskilden er permanent indstillet i lampeskærmen og afskærmet af en hvid diffusor, der spreder lyset ud, så det får en ensartet fremtoning. Lyset skinner ud gennem den brede åbning i bunden af skærmen og leverer en praktisk belysning af bordpladen nedenunder. Lige som resten af lampeserien kan portable bordlampens skærm drejes, så man kan justere lysets retning.

Takket være den indbyggede dæmpningsfunktion kan lysstyrken indstilles i tre trin. Dermed har man mulighed for selv at tilpasse lyset til sine konkrete behov og have en passende belysning til både arbejde og afslapning.

Da alle Cale-lamperne har det samme moderne visuelle design, kan man nemt mixe og matche bordlampen med de øvrige lamper i serien. Du finder dem alle lige her.