Smukke designervaser til at forskønne indretningen - Se Kartells nye kollektion Okra her!

15. august 2024
Smukke designervaser til at forskønne indretningen - Se Kartells nye kollektion Okra her!
Siden sin grundlæggelse i 1949 har den italienske designkoncern Kartell stået bag et væld af smukke designs til indretningen – lamper såvel som boligtilbehør. Kartell, der har arbejdet sammen med en række berømtheder inden for designverdenen, herunder Paolo Rizzatto og Philippe Starck, specialiserer sig særligt i plastik som medium til at skabe innovative anvendelsesmetoder til moderne indretning og livsførelse. Kartells nye serie vaser, Okra, er præget af samme tanke og er derfor fremstillet i 100% genbrugsplast. Her har bæredygtighed, genanvendelse og optimal udnyttelse af de ressourcer, vi har til rådighed, ligget til grund for det skønne design, der manifesterer sig i en æstetisk kollektion af små og store vaser i et væld af smukke farver.

Okra-serien er udtænkt af spanske designer Patricia Urquiola for den italienske designproducent Kartell. Urquiola har studeret arkitektur og design på Universidad Politécnica de Madrid og er dimitteret fra Politecnico di Milano, hvor hun blandt andet har modtaget undervisning af den italienske designmester Achille Castiglioni. Siden da har Urquiola arbejdet sammen med en lang række internationale designfirmaer, der har gjort hendes idéer til virkelighed i mange skønne kreationer. Lampemesteren forhandler både lamper og boligartikler af Urquiolas hånd. Du kan finde dem alle her.

Vaserne kan både bruges som rene dekorationsgenstande, eventuelt med en pyntende blomst eller buket, og som æstetisk opbevaringsløsning til forskellige hverdagsgenstande. Vasernes udformning præget af bløde buer og et regelmæssigt rillemønster på overfladen, der giver dem en mat karakter og et raffineret udseende. Hver farvevariant er nøje udvalgt for at skabe et smukt blikfang, der samtidig er nemt at integrere i hjemmets interiør.
Se hele Okra-serien her