Alsidig lampeserie hvor både form og funktionalitet bare er i orden

12. august 2024
Alsidig lampeserie hvor både form og funktionalitet bare er i orden
Med den nye lampekollektion Diva har danske DybergLarsen overgået sig selv i at forene praktiske og æstetiske hensyn i ét skønt design, der pynter og gavner i ethvert rum. Kollektionen består af væglamper og bordlamper, både konventionelle og trådløse, og fås i to smukke farvevarianter. Den ene har et stel med en sort farvelakering, som giver lampen et universelt flatterende sort/hvidt farveskema og en stilren fremtoning, mens den anden har en skinnende messingfinish, der i kombination med det matte opalglas giver den et strejf af klassisk elegance. Alle lampetyper og farvevarianter har imidlertid samme smukke opalglasskærm og er præget af den samme bastante udformning og flotte runde mønster på overfladen. Glasset er mundblæst, og derfor kan der forekomme individuelle variationer i glassets tykkelse, som kommer til udtryk, når man tænder for lampen. Opalglasskærmen sikrer en utroligt blød og fuldkommen ensartet belysning. I tændt tilstand lyser hele skærmen op i et smukt skær, der især egner sig godt som accentlys eller baggrundslys til at supplere den overordnede belysning i rummet.

Væglamperne og de almindelige bordlamper passer til en LED-pære med G9-sokkel, og man kan få en gratis pære med i leveringen.

De trådløse modeller har et indbygget LED-modul samt et genopladeligt batteri. Der medfølger et USB-kabel til opladning af lampen. Fuld opladning tager fire timer, og lampen kan lyse i minimum seks timer mellem hver opladning, afhængigt af den valgte lysindstilling. Den trådløse bordlampe har også en smart touch-funktion, der gør det nemt at tænde og slukke lampen, og som også giver mulighed for at justere lysstyrken. Lyset har i alt tre forskellige indstillinger, så man altid har den passende belysning til ethvert tidspunkt og enhver anledning. Du finder hele den skønne lampeserie lige her.