Få designorienteret belysning i alle rum med den nye portable-version af Arum Bordlampe

1. august 2024
Få designorienteret belysning i alle rum med den nye portable-version af Arum Bordlampe
Formskønhed og funktionalitet indgår i en smuk forening i den nye tilføjelse til den elegante lampekollektion Arum fra den danske designvirksomhed ferm LIVING. Kendetegnende for alle lamperne inden for Arum-serien er deres smukke blomsterdesign og yndefulde organiske udtryk, der går igen både i det buede stel, der minder om en blomsterstilk, og i den brede, let asymmetriske lampeskærm, der svævende folder sig ud i en slående imitation af et kronblad. Du kan se hele den smukke lampekollektion lige her.

Indtil videre har serien bestået af gulv- og væglamper i flere udgaver samt bordlamper med kabel. Nu kommer lampen imidlertid i en praktisk trådløs version med en batteridrevet LED-lyskilde, så man kan have glæde af lampens praktiske belysning i alle rum. Da lampen har en høj kapslingsklasse (IP44), er den også godkendt til udendørs brug og kan uden problemer tages med på terrassen på lune sommeraftener. Stellets buede stilkeudformning danner en naturlig hank, der gør lampen nem at transportere. Skærmens brede udformning skaber en bred nedadrettet belysning over et stort område. Lampen er udstyret med en touchdæmper, der giver mulighed for at vælge mellem tre forskellige lysstyrker. Det bløde lysindfald skaber et behageligt skær i en varmhvid farvetone (2700K) med en høj farvegengivelse (CRI >90). Lyskilden kan lades op via et USB-C-kabel, der medfølger i leveringen. Efter 8 timer er batteriet fuldt opladet. Lampen kan afgive lys i mellem 8 og 24 timer afhængigt af den valgte lysindstilling.

Hele lampens overflade har fået en fornem pulverlakering i en monokrom nuance, der smukt matcher de øvrige farver i serien. Portable Bordlampen fås i et væld af flotte farvevarianter.
Se dem alle her.