FLOS STORIES: In Vitro af Philippe Starck – Elegance og frihed i udendørsbelysning

27. juli 2024
FLOS STORIES: In Vitro af Philippe Starck – Elegance og frihed i udendørsbelysning
Philippe Starck, den berømte franske industridesigner, har udvidet sin In Vitro-kollektion med en ny bærbar lampe kaldet In Vitro Unplugged. Denne tilføjelse til udendørsbelysning skaber en magisk stemning med sin serie af selvlysende glaskugler, der lyser op som rene arkitektoniske lysvolumener.

In Vitro Unplugged er designet til at følge dig, hvorend du går, hvilket gør den til en perfekt ledsager til hyggelige aftener og en stilfuld tilføjelse til dit hjem i dagslys. Lampen vejer næsten ingenting og har et farverigt silikonehåndtag, som gør det nemt at transportere den fra sted til sted. Der kræves ingen ledninger eller stik, hvilket giver dig total bevægelsesfrihed og fleksibilitet.

Lampen kommer i syv forskellige overflader: hvid, skovgrøn, lysegrøn, dyb brun, terracotta, sort og antracit. Denne variation i design gør det muligt at tilpasse lampen til enhver smag og indretningsstil.

Philippe Starck beskriver sin vision for In Vitro med ordene: "Siden tidernes morgen har lyspæren været beskyttet af en glaskuppel. I dag forsvinder dette til fordel for selve lyset. Det er den poetiske og surrealistiske idé om dematerialiseret arkitektonisk belysning og mindet om rummet, der er optaget af lyset."

Lyset fra In Vitro Unplugged er blødt og diffust, uden stærke kontraster, takket være den avancerede Edge Lighting-teknologi. Her skjules de punktlignende LED'er af en opaliserende diffuser, der jævner lyset ud.

Kollektionen omfatter også flere installationstyper: Bollard-versioner kan nemt fastgøres på enhver overflade, mens de ophængte modeller integrerer strømkablet i lampens design for et elegant look. In Vitro Rod-versionen, tilgængelig i to størrelser, tilbyder et stift ophængssystem, der bevarer In Vitro-seriens karakteristiske indkapslede lysdesign.

Philippe Starcks In Vitro-kollektion, med dens banebrydende design og funktionalitet, fortsætter med at sætte nye standarder for moderne udendørsbelysning.

Se hele In Vitro serien fra Flos her

Oprindelig tekst af FLOS i FLOS STORIES