Få alsidig belysning og stilfuldt design ind i hvert eneste rum med Metropole Deluxe Væglampe fra Halo Design

18. juli 2024
Få alsidig belysning og stilfuldt design ind i hvert eneste rum med Metropole Deluxe Væglampe fra Halo Design
Den dygtige designer er kendetegnet ved at kunne skabe et udtryksfuldt lampedesign med få, nøje udvalgte detaljer. Et design, der med stilfuld simplicitet og minimalistisk præcision formår at bringe personlighed og karakter ind i indretningen. Et design, der virker enkelt men stadig fanger øjet og sætter et varigt indtryk. Netop disse kvaliteter kendetegner den moderne lampeserie Metropole, som er tegnet af den autodidakte, danske designer Michael Waltersdorff, som stiftede lysvirksomheden Halo Design i 1994 i en alder af bare 18 år. Siden Halo Designs grundlæggelse har Waltersdorff arbejdet ufortrødent med at skabe skønne lampemodeller med et moderne udtryk og skandinavisk minimalisme som sit forbillede. Er du nysgerrig på Waltersdorffs andre kreationer, finder du dem lige her.

Netop skandinavisk minimalisme er et særkende for Metropole-serien, der som navnet antyder, er meget moderne og urban i sit design. Lamperne er kendetegnet ved et neutralt farveskema og en asymmetrisk skærm, der breder sig let ud i den side, der vender ud imod rummet, så der opnås en optimal lysspredning. Vil du gerne se alle lamper i serien, finder du dem lige her.

Væglamperne inden for Metropole-serien skiller sig ud ved deres snoede stel, der sætter en smuk krølle på det ikoniske design. Både stellet og skærmen kan vippes, så man kan justere lysretningen med stor præcision, hvilket gør Metropole Deluxe Væglampe til den oplagte læselampe. Man kan også lade skærmen pege ind imod væggen og dermed opnå en harmonisk, indirekte accentbelysning. Væglampen kommer i tre forskellige størrelser, så man har en lampe, der passer til hvert rum, alle i en moderne sort yderlakering, der gør lampen såre nem at integrere i rummets indretning.

Se Metropole Deluxe væglampe i alle udgaver her.