Designorienteret hatte-lampe fra OYOY kommer nu som portable

15. juli 2024
Designorienteret hatte-lampe fra OYOY kommer nu som portable
Lampeserien ’Hatto’ vækker stor begejstring hos alle designelskere, da den både udviser stilren og smuk æstetik igennem sit stringente design og samtidig beriger rummet med behagelig belysning. Serien omfatter både pendler og bordlamper, og er især karakteriseret ved deres brede skærm, der også har lagt navn til serien, idet de efterligner den karakteristiske form på japanske stråhatte.

Bordlamperne er forsynet med en kompakt, cylindrisk base, hvilket giver dem et svampelignende og organisk udtryk, og har alle en desatureret farve med et mat skær, som yder et elegant modspil moderne og minimalistiske indretningsstile. Skærmen sender lyset nedad i et direkte downlight, der kaster en smuk ring rundt om lampen og fremhæver det flotte design så meget desto mere. Denne type accentlys er rigtig fin til at supplere den overordnede belysning i rummet, det være sig i stuen såvel som i soveværelset. Som prikken over i’et er lampen forsynet med fine messingdetaljer, der forfiner lampens æstetiske værdi og giver den et tidløst præg, der smukt supplerer det moderne og detaljereducerede formsprog.

Nu kommer den smukke lampe imidlertid også i en trådløs udgave, der er forsynet med en indbygget LED-lyskilde og et batteri, så man kan have glæde af lampens belysning i alle hjemmets rum. Den indbyggede dæmpningsfunktion giver mulighed for at indstille lysets styrke i tre trin, så man altid har en passende belysning til ethvert rum, ethvert tidspunkt og enhver anledning.

Portable bordlamperne kommer i fire smukke farvevarianter, som du finder med alle de andre skønne modeller i Hatto-serien fra OYOY lige her.